Ingrediente
300gr de ton rosu proaspat, un avocado, 1/2 portocala, 1/4 lamaie, o lingura de ulei avocado, 2 ciorchini de coacaze rosii, o lingurita de otet de orez, un praf de sare de Himalaya si un praf de piper multicolor proaspat rasnit.
Mod de preparare
Se taie fileul de ton rosu cubulete, se curata si se taie cubulete 70% dintr-un avocado si 30% se paseaza piure; apoi se pun cubuletele de ton intr-un bol, impreuna cu piureul de avocado si se amesteca impreuna cu un praf de sare si piper, zeama de la 1/2 portocala, zeama de la 1/4 lamaie, o lingura de ulei de avocado si o lingurita de otet de orez.
Se aseaza pe farfurie intr-o forma in straturi incepand cu tonul si continuand cu avocado, alternand, iar la final scoatem forma si adaugam ciorchini de coacaze deasupra tratatului; iar de jur imprejurul tratatului anexam triunghiuri dintr-o felie de portocala.
Pofta Buna!