Pancakes cu capsuni proaspete, crema de otet balsamic si sirop de artar.
Ingrediente:
500 g | Făina |
980 ml | Lapte |
2 plic | Praf de copt |
170 ml | Unt topit |
3 bucăți | Galbenus de ou |
4 bucăți | Albus de ou |
3 linguri | Miere de albine |
2 lingurite | Esenta de vanilie |
2 linguri | Zahar Vanilat |
Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt. In alt bol se adauga laptele, galbenusurile, untul topit si se amesteca bine cu telul. In al treilea bol se bat bine albusurile, pana se fac spuma tare.
In bolul cu faina adaugati compozitia de lapte si se amesteca bine cu telul, apoi se adauga albusurile batute si se amesteca usor.
Intr-o tigaie mica unsa cu putin ulei se toarna cate un polonic de aluat pentru clatite.
Se pune capacul si se lasa la foc mic 3-5 minute, pana cand se rumeneste fiecare clatita. Se repeta procedeul pana se termina compozitia.
Capsunile, siropul de artar si crema de balsamic se pun peste clatite.
Pofta buna!