omleta-rulata-ciuperci

Ingrediente omleta

  • 4 oua BIO
  • o ceasca smantana Gran Cucina sau similar
  • o ceasca de lapte BIO 1,5 grasime
  • 3 ciuperci champignon proaspete feliate
  • un cub de unt nesarat
  • 100 gr branza cedar maturatafeliata
  • 100 gr cascaval ementaler ras
  • sunca faragrasime (porc, curcan, praga, etc. dupa preferinta )
  • 1/2 ceapa albatocata marunt
  • un cub de unt nesarat

Ingrediente salata

  • 250gr salata mixta
  • 30gr seminte (dovleac,floarea soarelui, in)
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingura de otet balsamic
  • un praf de sare
  • un praf de piper
  • 100gr rosii chery

Mod de preparare salata
Se pune salata impreuna cu semintele, cu rosiile chery intr- un bol, apoi se bate intr-o cana uleiul cu otetul balsamic, sarea si piperul si apoi se adauga peste salata.

Mod de preparare omleta:
Se bat 4 oua BIO cu o ceasca de smantana Gran Cucina, cu o ceasca de lapte, un praf de sare Himalaya si piper proaspat. Se încinge tigaia antiaderenta cu 2 linguri ulei floarea soarelui presat la rece si o lingurita de ulei de masline extravirgin.

Se caleste ceapa impreuna cu ciupercile 3-5 min la foc mediu.

Se adauga un cub de unt nesarat si se mai caleste 2 Min, apoi adaugam ouale batute, peste care adaugam deasupra feliile de sunca.

Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa se gateasca omleta inabusit inca 5 minute la foc mediu, apoi ridicam capacul si cu o paleta mare de silicon sau lemn acoperim o jumatate de omleta cu cealalta jumatate a omletei, apoi asezonam omleta cu feliile de cedar, punem capacul si asteptam 1 minut.

Scoatem omleta cu o paleta pe o farfurie mare sau platou si asezonam cu crengute de marar si cascaval ementaler ras!

Aveti in galerie sugestie de prezentare.