Ceai de merisoare si fructe de padure, dulceata de capsuni romaneasca, magiun de prune romanesc traditional, dulceata frantuzeasca de fructe de padure, dulceata frantuzeasca de caise.
Omleta cu cascaval de capra si branza cedar maturata, zucchini si broccoli
Se pun 4 oua intr-un castron; se bat cu o 1/2 cana de lapte, sare si piper.
Se iau varfurile de la un broccoli se pun intr-o tigaie antiaderenta impreuna cu 1/2 zuchinni taiat julien (legumele se spala in prealabil) si se trag la tigaie in ulei de masline (2 linguri circa).
Se amesteca 3-4 minute se adauga o lingura de unt si se mai amesteca inca 3-4 minute la foc mediu si se asezoneazaza cu sare si piper.
Se scot legumele si peste uleiul cu unt ramas in tigaie se adauga compozitia pentru omleta.
Mai departe, peste legumele trase in tigaie adaugam parmezan dupa gust si asteptam omleta sa se faca.
Cand omleta e aproape gata, adaugam 2 felii de cascaval de capra si doua de cedar.
Dupa ce se topeste cascavalul, scoatem omleta pe o farfurie mare!
Carpaccio de sfecla pe pat de sala radichio cu seminte neprajite.
Se taie o sfecla prefiarta in felii foarte subtiiri,.
Se pune salata radichio intr-un castron sau pe tava se adauga sfecla taiata, apoi se presara mixul de seminte crude, ulei de struguri, zeama de la 1/4 lamaie, sare si piper macinate proaspa.
Se amesteca si se serveste alaturi de omleta si legume (broccoli si zuchini )
Fresh de portocale 2 persoane (zeama de la 6 portocale stoarse )
Apa fiarta pentru infuzia de ceai.
Borcanele de dulceata preferata, 6 felii pane prajita, si nu in ultimul rand cafeaua pe care o prefera ficare (americana, expresso lung, scurt, ristreto, etc.)
Mic dejun copios si sanatos!
Pofta buna si nu uitati: Gatiti din pasiune, cu dragoste si gustati de fiecare data!