- Aspic de vita maturata, imbracat in baby spanac si radichio;
- tartine cu icre de somon cu frisca neindulcita si chivas,
- antricot de de vita cu rosii uscate,
- biban de mare marinat cu piper multicolor cu germeni de grau,
- tartar de Homar cu caviar de morun,
- supa crema de Homar cu cu lapte de cocos,
- antricot de vita maturata cu creveti pe plita, alaturi de germeni de ridichie si germeni de broccoli in sos de Homar, cu garnitura de rosie chery coapta; cu broccoli si sparanghel,
- platou de branzeturi (brie, blue chese, cascaval, ementaler, mozzarella, telemea),
- grisine in ulei de masline, struguri, mere, afine si coacaze rosii,
- pentru copii special: degetele din piept de curcan BIO tempura in pesmet japonez cu garnitura de piure de cartofi cu trufe negre,
- platou de mezeluri traditional romanesti de casa, impreuna cu nelipsitul sorici de Craciun, cu covrigi!
- Toate insotite de un vin rosé sec.
Desert: lavacake cu zmeura si afine proaspete, stins cu o lingura de inghetata de fructe de padure si o frunza de menta proaspata acompaniata cu un pahar de champanie rosé.
O cina festiva la care oaspetii vor fi in extaz si vor avea parte de un rasfat culinar demn de o sarbatoare, atat de minunata cum este Craciunul in familie si alaturi de cei dragi!